Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 15, 2016

Nogle kvinder vil have en mand i uniform, andre vil have den diametralt modsatte. I denne episode af Thin Skin undersøger vi kvinders længsel efter hensynsløshed. Sofie fortæller om sine oplevelser med at være kæreste med en bad boy, mens psykolog og parterapeut Frej Prahl forklarer, hvorfor nogle kvinder drages...


Sep 13, 2016

Når man bliver spurgt, hvem man er, svarer de fleste ganske simpelt med deres navn. I denne episode af Thin Skin undersøger vi sammenhængen mellem vores navn og vores identitet. Derfor har vi talt med en navneforsker og en numerolog. For er der overhovedet en sammenhæng mellem, hvad vi hedder, og hvem vi...


Sep 13, 2016

I denne episode af Thin Skin hopper vi ind i bøgernes verden. Vi undersøger fænomenet biblioterapi, som forbinder læsning og mental helbred. For tænk, hvis man virkelig kunne skifte lykkepiller ud med litteratur.

-

Produceret af Maria Teglkamp og Marie Rømer 

 


Sep 13, 2016

I denne episode af Thin Skin dykker vi ned i vores digitale arv. For hvad sker der med vores digitale liv, når vi dør? Vi har talt med to forskellige generationer om, hvilke digitale fodspor vi efterlader os, når vi engang skal herfra.

-

Produceret af Maria Teglkamp og Marie Rømer 


Sep 13, 2016

I denne episode af Thin Skin skyder vi foråret i gang med et ganske stille brag. Maria og Marie har været på Silent Walk i Københavns gader, hvor stilheden har sænket sig. Vi undersøger, hvad stilheden kan, gør og medfører.

-

Produceret af Maria Teglkamp og Marie Rømer