Info

Thin Skin

I denne podcast udfordrer værterne Ida og Maria dig til at se verden gennem dine medmenneskers øjne. Gennem ægte historier fra ægte mennesker, vil vi udforske kulturelle og videnskabelige fænomener, som vi møder i vores daglige gang her i verden. Denne podcast er til den kritiske lytter, der både er draget af videnskabelige facts og menneskelig undren.
RSS Feed
Thin Skin
2017
September
March
February


2016
December
October
September
August


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 19, 2017
Hvert år dør 5000 mennesker alene. Deres sidste åndedræt bliver i ensomhed uden nogen at holde i hånden. I sundhedsvæsnet oplever de ansatte et større krav til effektivisering, og det går ud over dem, der ikke har nogen ved deres side i de sidste timer. Men det vil en gruppe frivillige mennesker gøre op med. De er de døende borgeres vågere.
 
I denne episode af Thin Skin taler vi med sygeplejerske Birgitte Teglkamp og de to vågere hos Ældre Sagen, Birthe Grøndahl og Sonja Andersen. 
 
Ønsker du at melde dig som frivillig våger eller blot høre mere om Ældre Sagens Vågetjenste, kan du kontakte kontaktperson Birthe Grøndahl på telefon 21 27 15 44 eller mail turmeric1@gmail.com
1